Skibsklokke 1888

Skibsklokke 1888 i messingHer kan du se en virkelig flot og klassisk skibsklokke. Klokken er ikke fra 1888, men det står præget ind i klokken på siden og er med til at give den et helt unikt udseende. Denne skibsklokke er virkelig en luksus klokke, som er utrolig flot at have hængende. Med denne klokke signalerer man virkelig klasse og at man har valgt den ypperste kvalitet.

Lyden fra denne klokke er virkelig flot og rund. Klokkens størrelse gør at lyden bliver forholdsvis dyb og giver den virkelig fylde. Den kan samtidig være ganske kraftig, hvis lyden skal kunne høres over større arealer. Derfor er denne klokke også perfekt til efterskoler, højskoler eller f.eks. kursuscentrer.

Klokken leveres inkl. ophæng samt klokkeknebel. Skibsklokken 1888 har en diameter på hele 16 cm, hvilket også gør den til en forholdsvis stor skibsklokke. Størrelsen af klokken resulterer i en vægt på hele 2 kg.

Skibsklokken 1888 kan leveres i 2 forskellige udgaver. Den ene er en meget klassisk og rustik messing udgave, mens der også er en nyere og flot forkromet udgave. Hvilken du helst vil have, er helt op til dig selv og det sted hvor skibsklokke 1888 skal sidde. Du kan læse mere om og købe skibsklokken ved at vælge typen herunder.

Skibsklokke 1888 i messing Skibsklokke 1888 forkromet
Find skibsklokke 1888 her Find skibsklokke 1888 her

Du kan virkelig sætte et super fedt maritimt og klassisk look på et hvert sted med denne skibsklokke med navnet 1888. Klokkens fine udformning giver virkelig stemning, krydret med prægningen af “1888” i selve klokken, så er dette virkelig en flot og rustik skibsklokke.

 

Speak Your Mind

*