Lille skibsklokke

Lille skibsklokke i messingNogle gange kan en skibsklokke godt blive lidt for stor til det sted man vil have den hængende. Men heldigvis kan man også finde en lille skibsklokke, som ikke fylder så meget, og ej heller giver så kraftig en lyd. De små skibsklokker kan dog stadig give en kraftig lyd, som dog ofte er lidt lysere i klangen.

Du kan bruge en lille skibsklokke på dit lille sejlskib eller båd. Her kan det godt se lidt voldsomt ud med en stor skibsklokke, hvis båden i forvejen ikke er alt for stor. Proportionerne bør passe sammen hele vejen rundt, hvorfor det ikke kan anbefales bare at købe så stor en skibsklokke som muligt, selvom prisen måske ikke er meget større. Har du en lille båd, bør skibsklokken også være lille.

Derudover kan det også se lidt for voldsomt ud med en stor skibsklokke, hvis du bruger den i din bar derhjemme. De fleste hjemmebarer er ikke ret store, og det samme bør barklokken så heller ikke at være. Her vil en lille skibsklokke være helt perfekt. Så kan man bedre bruge en stor skibsklokke i den professionelle bar eller på de store både.

Her kan du finde en lille skibsklokke

Du kan ofte finde en lille skibsklokke i samme serie og model som nogle af de større skibsklokker. Flere typer skibsklokker findes i forskellige størrelser, gående fra helt lille til meget store. Her kan du se et par eksempler på skibsklokker, som du kan finde i små størrelser også.

Lille skibsklokke i messing

Lille skibsklokke i messingHer kan du se en skibsklokke i messing. Denne model fås i mange forskellige størrelser, og det er muligt at finde en lille en af slagsen helt ned til en diameter på 5 cm.

Hvis dette bliver for småt, så fås den udover 5 cm også i størrelserne 8 cm, 9 cm, 10 cm og 15 cm. Derudover fås den også i 17,5 cm, men så vil jeg sige at vi er oppe i de store skibsklokker. Jeg vil anbefale, at hvis du skal have en lille skibsklokke, at du vælger en op til 10 cm i diameter.

Køb den lille skibsklokke i messing her.

 

Lille skibsklokke forkromet

lille-skibsklokke-kromDu kan også få en lille skibsklokke der er forkromet. Så hvis du ikke ønsker den i messing, kan du altså også få den i krom. Ligesom med skibsklokken i messing, fås denne skibsklokke helt ned til en størrelse på bare 5 cm i diameter. Det er altså ikke ret stort, og kan passe på selv helt små både, barer og hvor man ellers vil have en lille sød skibsklokke hængende.

Denne forkromede skibsklokke fås ligeledes i størrelserne 8 cm, 9 cm, 10 cm, 15 cm og 17,5 cm.

Køb den lille forkromede skibsklokke her.

 

 

Speak Your Mind

*