Klokkeknebel i bomuld

KlokkeknebelHar du enten købt en skibsklokke uden knebel eller er den gamle er blevet grim og misfarvet, så kan du købe en ny klokkeknebel her.

Du får denne klokkeknebel i tre forskellige længder. Enten på 11 cm, 22 cm eller 29 cm. Så mål evt. efter på din nuværende klokke. Har du en slidt knebel i forvejen kan du måle den og vælge den der kommer tættest på.

Snor til skibsklokke

Snoren på skibsklokken hedder en klokkeknebel. Den består af en flettet bomuldssnor i maritim stil. Den monteres i selve hammeren der slår på klokken. Snoren fungerer derfor som et slags håndtag, hvor man tager fat i, og slår ind mod indersiden af skibsklokken, og får den dermed til at ringe. Da snoren fungerer som et håndtag, bliver den også kaldt for en stjært, da det også er navnet for træhåndtag m.m. på små redskaber som pandejern, små skovle m.m.

Trick til at finde den rette længde snor til skibsklokke

Har du ingen snor til skibsklokken i forvejen, kan jeg anbefale at tage et andet stykke snor og klippe til i de længder klokkeknebelen kan leveres i. Så kan du prøve at hænge dem op i hammeren, og så vurdere hvad der ser bedst ud. Husk på at den ægte klokkeknebel jo er flettet, og dermed nok noget tykkere end din snor. Men på denne måde kan du få et godt indtryk af hvor lang en klokkeknebel du har brug for.

Kneblen koster fra ca. 86,- for den korte og op til 161,- for den lange. Køb den på linket herunder.

Køb klokkeknebel her

 

 

Comments

 1. Allan Schmøde skriver

  Hej
  Kan man købe knebel i andre farve end den lyse, f.eks sort, rød eller blå ?
  I så fald, hvad er prisen ?
  Vh
  Allan

 2. Michael Clausen skriver

  I teksten står der, at priserne er fra kr. 65 til 125. Når man går til tilbuddet er priserne fra kr. 86 til 234 ??
  Mvh+++

 3. Susanne skriver

  ønsker kun sort

Speak Your Mind

*