Brugt skibsklokke – Guide til at finde brugte skibsklokker

Brugt skibsklokkeLeder du efter en brugt skibsklokke og ikke vil købe en ny skibsklokke, så findes der flere muligheder på nettet for at finde dem.

En fordel ved at købe en brugt skibsklokke, er at man kan være heldig at finde en skibsklokke med noget historie. Her kan være tale om at der f.eks. står indgraveret navnet på det skib, hvor skibsklokken i sin tid har hængt. Når man ophugger gamle skibe, vil man ofte gemme selve skibsklokken, da det er et slags symbol på skibet. Lidt ligesom vi mennesker kan gemme fingerringe, halskæder eller gamle guldure fra forfædre.

Hvis man er rigtig heldig kan man måske også finde ud af noget mere omkring historien af selve skibet. Det er jo lidt blæret hvis man kan underholde lidt med historien omkring den skibsklokke man har hængende derhjemme.

Men det kan også være at man gerne vil have en skibsklokke der har lidt patina, og ikke ser helt ny og blankpoleret ud. Det kan ødelægge stemningen lidt i en krostue eller andet, hvis der så hænger en helt ny skibsklokke henne ved baren. Her passer det bedst ind i stilen og stemningen, at den klokke der hænger derhenne er en brugt skibsklokke.

Her kan du finde brugte skibsklokker

Et af de bedste steder at lede efter brugte skibsklokker på, er på diverse online auktioner. Der findes efterhånden flere landsdækkende online auktioner. De steder jeg kan anbefale dig at lede er her:

Dette er de største danske online auktioner. Men der findes også et par steder, hvor du måske kan være heldig at finde helt specielle skibsklokker. De vil ofte koste noget mere, men kan så have en hel masse historie med sig i bagagen. Hvis det er sådan en klokke du leder efter, vil jeg anbefale dig at kigge her:

Og så findes der rundt omkring i landet forskellige andre mere lokale auktions- og salgssider, hvor private kan sætte deres ejendele til salg. Det vil blive for omfattende at linke til alle disse lokale markedssider, men for at give et lille eksempel, findes der på Bornholm f.eks. Bornholmermarked.dk. Du kender måske allerede den lokale markedsside, ellers prøve at lav en søgning på Google.dk.

Håber det kunne bringe dig tættere på at finde din brugte skibsklokke. Du er meget velkommen til at stille spørgsmål i kommentarerne herunder, så kan det være jeg kan hjælpe dig yderligere.

Comments

  1. Tak for dit hint med, hvor man kan købe skibsklokker. Jeg bor et sted hvor vi har en skibsklokke hængende som dørklokke – eller jeg skulle måske hellere sige. Vi havde en skibsklokke hængende. For den er faktisk faldet ned og blevet rigtigt grim og kedelig at se på. Så jeg har længe været på udkig efter en ny – men synes de har været lidt peberet at købe.

    Nu vil jeg en tur på nettet istedet og finde en 🙂

Speak Your Mind

*