Bordklokke – Find klokken til dit bord her

BordklokkeEn bordklokke bliver også kaldt for en receptionsklokke. Det er meget naturligt da de ofte bruges i forskellige receptioner. Men klokken finder også anvendelse mange andre steder.

Et af de steder denne klokke ofte bruges, er f.eks. i butikker, hvor ekspedienten også kan have andre opgaver, som måske udføres ude bagved i et lokale. Her er det meget praktisk at have en klokke stående på disken, hvor kunderne så kan slå på, når de gerne vil ekspederes. Måske har man også en klokke på selve døren, så man kan høre når der kommer kunder ind i butikken, det er jo i hvert fald en god idé, så man allerede dér kan tage pænt imod kunderne og hjælpe dem godt på vej. Men hvad så om sommeren, når man har døren stående åbent det meste af dagen for at få luft? Så kan man pludselig ikke høre når kunderne træder ind i butikken. Så er det rart med en bordklokke.

Brug en bordklokke til spil

Et andet sted at bordklokken har fundet stor anvendelse de sidste år, er i forbindelse med flere brætspil. Disse spil som oftest spilles af hele familien, har ofte nogle halv dårlige klokker med. De går tit i stykker når man spiller. Det skal jo gå lidt stærkt med at svare på spørgsmålene eller komme først med at ringe med klokken. Derfor har disse bordklokker det med at gå i stykker med tiden. Derfor kan det være en god idé at købe en ny i bedre kvalitet. Og det kan du få hjælp til her.

Bordklokke i restauranter og andre steder

Bordklokken bliver også tit brugt på fine restauranter eller lignende. Her fungerer den som et signal imellem køkkenpersonalet og tjenerne. Når køkkenet er færdig med en ret, så slår de lige på klokken og så ved tjenerne at der står noget klar til servering. Så undgår de for meget spild tid, som kunne resultere i at de serverede kold mad.

Du kan helt sikkert selv komme i tanke om mange andre steder hvor sådan en bordklokke her finder anvendelse. Det er kun fantasien der sætter grænsen.

Materialet i klokken er messing og du kan købe den lige her.

Speak Your Mind

*