Billig skibsklokke

Skibsklokker fås i næsten alle prisklasser. Skal du have en gammel skibsklokke med en god historie, kan de være meget dyre, men det er nok ikke sådan en du leder efter. Det du leder efter, er nok mere en billig skibsklokke.

Hvis du vil have en billig skibsklokke, kan du enten vælge at købe en brugt skibsklokke. Dem kan du få på auktioner på diverse online auktioner og brugtmarkeder. Du kan på dette link, se mere om hvordan du får fat i en brugt skibsklokke.

En ny og billig skibsklokke

Hvis du istedet leder efter en ny, flot og billig skibsklokke, har jeg fundet 2 modeller til dig her. Den ene er i messing og den anden er forkromet. Det er nogle rigtig gode skibsklokker til prisen. Og prisen, den er lav.

Begge klokker har en flot og kraftig klang, ligesom den fås i forskellige størrelser. Prisen varierer naturligt nok alt efter størrelsen. Jo mindre en skibsklokke, jo billigere bliver den også.

Men denne type skibsklokke er bestemt ikke en discount udgave af en klokke. De er fuld funktionsdygtige og i god kvalitet. Det eneste der er småt på dem, er prisen. Prisen på disse skibsklokker varierer, alt efter størrelsen, fra ca. 150 – 500 kroner.

Billig skibsklokke i messing Billig skibsklokke i krom
Find billig skibsklokke i messing her Find billig forkromet skibsklokke her

 

Håber du kan bruge disse billige skibsklokker til noget, da jeg ikke har kunnet opspore nye skibsklokker billigere et andet sted.

 

Speak Your Mind

*